Welkom op de website van Toermalijn.

Toermalijn is een activiteit van stichting de Cirkel.
Deze website is bedoeld om informatie te geven over het softdrugsbeleid en softdrugs in het algemeen. Deze website heeft geen commerciële grondslag. Het is geenszins de bedoeling om via deze weg het gebruik van softdrugs te promoten. Evenmin willen wij mensen die geen softdrugs gebruiken, niet-rokers in het bijzonder, aanzetten tot gebruik. Wij willen erop wijzen dat roken ongezond is en dat overmatig gebruik van softdrugs, net als van alcohol, koffie, tabak of vet, schadelijk kan zijn.

Aan het bestaan en de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Als je hier met andere bedoelingen dan het vergaren van informatie voor persoonlijk gebruik komt, bang bent dat je door de informatie op deze site (weer) gaat blowen, of hier komt om met de inhoud of het bestaan van deze site belastend materiaal tegen Toermalijn of stichting de Cirkel te verzamelen, ga dan weg.

Kom je hier om wat meer te weten te komen over het softdrugsbeleid of over softdrugs, dan ben je van harte welkom.

Lees voor meer informatie de Copyright, Privacy, Disclaimer en Gebruiksvoorwaarden.

Alle foto`s copyright Stichting De Cirkel © 1990-2021. Alle rechten voorbehouden. Hergebruik zonder uitdrukkelijke toestemming verboden.